Programok

Nordicozzunk a Gellért-hegyre! – FINN NOWA 2023

Időpont: 2023. 04. 22.
A Magyar Szabadidősport Szövetség és a Finn Nagykövetség közös szervezésében évek óta a tavasszal együtt indul útra a Finn NOWA, amelynek célja a Finnországból származó nordic walking sportág népszerűsítése.
01
FINN NOWA 2023

A Magyar Szabadidősport Szövetség és a Finn Nagykövetség közös szervezésében évek óta együtt indul útra a Finn NOWA, amelynek célja a Finnországból származó nordic walking sportág népszerűsítése. Ez a testmozgás és a hozzákapcsolódó Gellért-hegyi környezet felejthetetlen élményt és kikapcsolódást nyújt évről évre valamennyi résztvevő számára.

A Magyar Szabadidősport Szövetség instruktorai profi segítséget nyújtanak az amatőröknek, így bátran kipróbálhatja ezt a testmozgást az is, aki korábban még soha nem nordicozott. A túra a csodálatos környék rejtett útvonalain keresztül vezeti a résztvevőket, de nem kevésbé csábító az indulás helyszíne sem. A Finn Nagykövetségről induló kaland során Budapest legfőbb nevezetességei felülnézetből is megcsodálhatók.

Az idei évben a CEOSZ is csatlakozott a remek eseményhez, így a túra előtt az érdeklődők számára vércukor és vérnyomásmérésen is részt vehetnek.

A rendezvény fővédnöke: Pertti Anttinen Nagykövet

02
Részvétel, hasznos infók

Írjon e-mailt az iroda@ceosz.hu e-mail címre, vagy töltse ki online jelentkezési űrlapunkat, ha csatlakozni szeretne egy „botozó” közösséghez.

Nordicozzunk a Gellért-hegyre! – FINN NOWA 2023

FINN NOVA 2023 - CEOSZ - Gellért-hegy

Az eseményhez bárki csatlakozhat. Nevezési díj nincs, azonban az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött és a CEOSZ-on keresztül maximum 50 fő regisztrációját tudjuk fogadni. Regisztráció (név, email, telefonszám, hoz-e saját botot, testmagasság)

  • rajt és cél: Finn Nagykövetség – 1118 Budapest, Kelenhegyi út 16/A
  • időpont: április 22. szombat, 14:00 – 18:00
  • gyülekező, regisztráció: 14:00-tól
  • zenés bemelegítés: 15:40
  • túra útvonala: Gellért-hegy, rajt és cél: Finn Nagykövetség


Fontos infók:

  • A helyszínen a MASPORT a készlet erejéig tud nordic walking botot biztosítani.
  • Környezetvédelmi okok miatt a Nagykövetség a rendezvényen ballonos vizet biztosít. Kérjük a résztvevőket, hogy kulacsot hozzanak magukkal!
Hivatalos Versenykiírás / Program