
Ízműves Élménykonyha
A táplálkozás – amennyiben nem megfelelő – az életmód azon eleme, amely egyrészt jelentősen hozzájárulhat a diabétesz kialakulásához, másrészt életünk egyik legnehezebben megváltoztatható területe.
A helyes és egészséges táplálkozás azonban a cukorbetegség hatékony kezelésének elengedhetetlen feltétele.
Az „Ízműves élménykonyha” remek lehetőség azok számára, akik szeretnék úgy elkészíteni kedvenc receptjeiket, hogy azok
- valóban egészségesek – vagyis kevesebb kalóriát és szénhidrátot tartalmazzanak,
- mégis ízletesek – vagyis az új módszerekkel is megőrizzék a régi ízeket,
- és mindemellett még gusztusosak is legyenek – vagyis látványukban is ellenállhatatlanok.
Az élményfőzéseket Kovács Bence séf és Schmidt Judit dietetikus vezeti, akik az ételek elkészítésén kívül rengeteg hasznos és érdekes tudnivalót is megosztanak a felhasznált alapanyagokkal és a főzési technikákkal kapcsolatban.
És mire a résztvevők a megtanultakkal csillapították tudásszomjukat, elkészülnek a finom és egészséges ételek is, amelyeket egy remek hangulatú közös étkezés során együtt fogyaszthatnak el.
Budapest – Porcukor Főzőiskola > (1051 Budapest, Október 6. utca 4.)
- 2023. április 28.17:00 – 21:00
- 2023. május 6.15:00 – 19:00
Az élményfőzéseket Kovács Bence séf és Schmidt Judit dietetikus vezeti, akik az ételek elkészítésén kívül rengeteg hasznos és érdekes tudnivalót is megosztanak a felhasznált alapanyagokkal és a főzési technikákkal kapcsolatban.





A tanfolyam és a közösen elköltött vacsora ára 19.500 Ft.
További információ: info@diabetes.hu

A program támogatója: AUCHAN Alapítvány