Receptverseny

Játékszabály

A receptverseny szervezője a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége (CEOSZ).

Résztvevő személyek: A játékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező, 18 év feletti magánszemély (továbbiakban: Játékos).

A játék menete: A részvétel feltétele minimum 1 étel receptjének beküldése, de a játék időtartama alatt korlátlan számú leírás beküldhető. Az energia- és tápanyagértéket nem kell megadni, azokat dietetikusaink számítják ki minden recepthez. Az elkészített ételekről készült fényképeket is szívesen vesszük, de a részvételhez nem kötelező.
A receptek beküldése e-mail-ben lehetséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, csatolt szövegszerkesztő állományként, az esetleges fotókat külön mellékelve. A receptversenyben való nevezés kizárólag a Játékos alábbi adatainak megadásával érvényes:

Név:
Lakcím:
Mobil telefon:
Email cím:
Cukorbeteg egyesület neve, amelynek tagja:

A receptek beküldése jelen részvételi szabályok elfogadását jelenti. A Játékos a recept beküldésével a CEOSZ javára lemond a recept szövegének és az ételről készült kép felhasználásának jogáról, és hozzájárul ahhoz, hogy az megjelenhet a CEOSZ falinaptárában, a Receptsarok kiadványban, valamint a CEOSZ által jóváhagyott nyomtatott és elektronikus kiadványokban és weboldalakon. A dietetikus szakértő és a játékot szervező a beérkezett receptekből a 12 legötletesebbet kiválasztják. A kiválasztott recepteket partnerünk professzionális körülmények között elkészíti, és a kóstolásra felkért partnereink közreműködésével felállítjuk a receptek rangsorát. A 12 kiválasztott receptről fotósunk minőségi fényképeket csinál.

A játék időtartama: A receptek beküldésére 2020. április 15. és 2020. szeptember 15. 23.59 óráig van lehetőség.

A nyeremény
A sikeres pályázók receptjei közül a legjobb maximum 12 recept megjelenik a CEOSZ 2021. évi falinaptárában. Sikeres pályázatnak számítanak a dietetikus szakértő és a szervezők által ellenőrzött és jóváhagyott receptek.
A dietetikus szakértő, a szervezők és a kóstolásra felkért partnerek által felállított rangsor alapján az első 10 legötletesebb recept leírás beküldője - amennyiben a CEOSZ valamely tagszervezetének tagja - ajándékcsomagot kap az alábbiak szerint:

1.díj: Konyhai berendezés 50.000 Ft értékben + 2db CEOSZ falinaptár

2.díj: Konyhai berendezés 25.000 Ft értékben + 2db CEOSZ falinaptár

3.díj: Konyhai berendezés 15.000 Ft értékben + 2db CEOSZ falinaptár

4.díj: Konyhai berendezés 10.000 Ft értékben + 2db CEOSZ falinaptár

5. díj: Digitális konyhai mérleg + 2db CEOSZ falinaptár

6 -10. díj: Edényfogó kesztyű szett + 2db CEOSZ falinaptár

A nyeremények nem átruházhatók, és semmilyen esetben nem válthatók át pénzre. A nyerteseket előzetesen értesítjük, és a szükséges adatokat a Játékossal e-mailen egyeztetjük. Az egyeztetésre az értesítést követő 15 napon belül van lehetőség, a visszajelzés elmaradása esetén a nyereményt nem áll módunkban átadni.

Egyéb

A Játékos a játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen szabályokat és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén neve és lakcíme (kizárólag a település megjelölésével) a www.ceosz.hu, a www.diabetes.hu weboldalakon és a diabetes.hu facebook közösségben feltüntetésre kerülhet. A szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa, vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező a diabetes.hu közösség facebook oldalán teszi közzé.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.