Felmérés a betegek körében

Minden cukorbeteg számít!

 

Mondja el érzéseit, félelmeit, véleményét a cukorbetegségről, ossza meg a kezeléssel, az egészségügyi ellátással kapcsolatos problémáit, mert minket érdekel, hogy Ön hogy érez!

Cukorbetegként kérdezték már meg a véleményét bármiről, ami a diabétesszel kapcsolatos? Volt lehetősége elmondani valahol, hogy miért elégedett – esetleg elégedetlen - a kezelőorvosával? Beszélt valaha a betegséggel kapcsolatos félelmeiről? Érezte, hogy bárki valóban kíváncsi a diabétesszel összefüggő érzéseire?

Töltse ki kérdőívünket, hogy maguktól a betegektől származó információk alapján lehessen kialakítani a diabétesszel való együttélés valós szempontjait.

 

Ugrás a kérdőívre

Tudomásunk szerint betegeket ilyen módon még sosem kérdeztek meg, ezért csak sejtéseink vannak arról, hogy a betegek hogyan éreznek a betegségükkel és az ellátásukkal kapcsolatban. Nagyon fontos, hogy cukorbetegként a lehető legtöbben hozzájáruljunk válaszainkkal a rólunk szóló és velünk kapcsolatos tények alátámasztásához. Minden egyes beteg válasza közelebb visz a hatékony kezelés és a szakemberekkel való eredményes együttműködés kialakításához, ezért nagyon értékes számunkra az Ön tapasztalata és véleménye!

 

Ugrás a kérdőívre

 

A kérdőív kitöltéséhez nem kell semmilyen személyes adatot megadnia. Az összesített adatokból készült eredményt a CEOSZ honlapján (www.ceosz.hu) és a DIABETES Magazinban fogjuk közzétenni.