Csatlakozás

01

Csatlakozzon hozzánk

Csatlakozzon a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségéhez – mindig van helyünk az Ön számára!

Céljaink egyike, hogy emlékeztessük – és nem csak – az érintetteket, hogy együtt, közösen tehetünk a diabétesz ellen, és támogathatjuk azokat, akik ezzel a kihívással élnek.
Miért érdemes csatlakoznia a CEOSZ közösségéhez? Mert mi nemcsak egyszerű szervezeti tagok vagyunk, hanem családtagok, barátok, akik megértik az „édes élet” és a diabétesz közötti egyensúly fontosságát, egy olyan közösség, ahol mindig van hely az Ön számára, függetlenül attól, hogy éppen hol tart a diabétesz utazásán.

02

A tudás hatalom!

Kulcsfontosságú a diabétesszel kapcsolatos ismeretek megszerzése, a tudás hatalmas erőforrás lehet az életminőség javításában!

03

Szakemberekkel a háttérben!

A „tudás” biztosításában a CEOSZ számos témában nyújt segítséget. Diabétesz, magas vérnyomás, alvászavar, diéta, terhességi diabétesz? – szakértők várják, hogy válaszolhassanak kérdéseire és segíthessenek az egészsége optimalizálásában.

04

Teherédes Várandósság Program

Kiemelten szívügyünk, hogy a terhességi diabétesszel (GDM) küzdő kismamák számára kialakított programunkkal támogatást nyújtunk. A szakemberek az előadásokon és konzultációkon keresztül segítenek a várandósság egészséges lefolyásában.

05

„Az édes élet” cukorbetegség mellett is lehetséges!

A CEOSZ közösségében megbizonyosodhat, hogy a diabétesz csak egy része az életének, és mi segítünk megtalálni az édes pillanatokat még ezen kihívások közepette is. Mindig érdemes tartozni egy közösséghez, ahol megtalálja a támogatást és a színes programokat, amelyek segítenek a „cukormentes édes élet” kialakításában.

06

A megelőzés jobb, mint a kezelés! De a cukorbetegség sem az örömteli élet vége!

Emlékeztetjük rá, hogy a megelőzés mindig jobb, mint a kezelés. Csatlakozzon, és tanuljon tőlünk, egymástól, hogyan tarthatja karban egészségét és élheti meg a teljes életet!

Bár a cukorbetegség komoly kihívás, mi azt mondjuk: ez csak egy új fejezet kezdete az életében. Csatlakozzon, és tartson velünk a CEOSZ rendezvényein, tagszervezeti programjain, előadásokon, hogy együtt keresve találjuk meg a csodás pillanatokat.

07

Színes programok, szakértők és támogató közösség várja Önt!

A CEOSZ rendezvényein színes programok, szakértők és egy támogató közösség várja az ország számos pontján és online. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen ennek az élménynek!

08

Az egészség megőrzése – mindig aktuális!

A CEOSZ nem (csak) a diabétesz ellen küzd, hanem az egészség megőrzéséért is tenni szeretne. Bármikor csatlakozhat hozzánk, hogy tanuljon, tapasztaljon, és részesüljön az egészségére vonatkozó legfrissebb információkból.

És végül, az édes élet nem csak egy esemény, hanem egy folyamat. A CEOSZ közössége segít megtalálni az édes pillanatokat minden nap, akárhol is tart a diabétesz utazásán . Legyen Ön is közösségünk része!

CEOSZ, a közösség, amelyhez érdemes tartozni!

Pártoló tagként az alábbi lehetőségeket élvezheti

  • rendszeresen tájékoztatjuk a különböző programokról,
  • a Diabetes Magazin évente megjelenő 6 lapszámát postacímére küldjük,
  • minden novemberben elküldjük a CEOSZ Receptverseny 12 legjobb ételleírásából összeállított jövő évi falinaptárt,
  • a Receptsarok kiadványt szintén postázzuk,
  • részt vehet a CEOSZ DiabPONT továbbképző program heti online adásán, ahol kiváló szakemberektől tájékozódhat a cukorbetegségről és a legújabb lehetőségekről, kérdéseit pedig közvetlenül az előadóknak teheti fel a konzultáción,
  • ingyenesen vagy kedvezményesen vehet részt valamennyi CEOSZ által szervezett programon (pl. „Botra fel! nordic walking túra, Diabétesz Világnapi rendezvény, oktatások, online sport stb.),
  • hozzáférést kap a CEOSZ valamennyi betegeknek szóló oktatóanyagához.
10

Csatlakozom!

Örömmel látjuk a www.diabetes.hu oldalon, valamint a diabetes.hu Facebook közösségben is!

A pártoló tagsághoz szükséges a belépési nyilatkozat kitöltése.

Kérjük, hogy a Belépési Nyilatkozatot a Tudomány Kiadó, 1442 Budapest, Pf. 100. vagy e-mail-ben a tudomany@tudomany-kiado.hu címre szíveskedjen eljuttatni.